Skip to main content

Posts

Featured

Hatinie's Kitchen Frozen Marinated Lamb (Kambing Perap Sejukbeku)

Assalamualaikum wbt

Hello Bloggers.

Lama tak blogging, kali ni nak share something. Barang baik mesti share punya.

Introducing; The Awesome Hatinie's Kitchen Marinated Lamb.

Secara jujurnya, lamb @ kambing biri2 memanglah makanan yang asing dgn orang biasa-biasa macam saya. Jarang-jarang makan. Dulu makan dgn nasi arab pun rasa pening2, sbb tak biasa, bukan sebab ada penyakit tauu..(bajet sihat sangat).

Tapi dengan ada nya Hatinie's Kitchen punya kambing beku yang dah siap perap ni, perghh..xde bau kambing, xde rasa pening2 lalat, n super sedap. siap ada gravy. Pastu boleh tengok gambar kay





Hatinie's Kitchen Frozen Marinated Lamb mesti anda cuba. Yang tak makan kambing pun jadi makan tau. Ada ramai agen di seluruh negara. Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh lah contact salah sorg agen Hatinie's Kitchen, iaitu saya!hehe. PM di FB pun boleh!

Latest Posts

I'm the 'Girl on Fire'..heh

Mungkinkah ini yg terakhir?

Plastik Bag

Ain Hagemaru bukan Ain Hawani

Sabar

Adam dan Hawa

Goodbye Syawal

15 facts about me

Give up dear

I Love Him