Selamat..selamat..selamat..


Assalamualaikum

Entri khas edisi selamat..

1. Selamat Hari Lahir buat my dear eldest sister, Cik Diana on 18dec..belated to bro, Ajiq 5dec and also upcoming 31dec to abang, Azimuddin..semoga berjaya dunia akhir dan birthday i nati jgn lupe adiah!nati i wat wishlist k..heheMyEm0.Com

2. SELAMAT PENGANTIN BARu.. esp my little besfren ms kat kisas dulu, die paling kecik antara kami berempat (ain,zihah,naz n yat) n paling lahir lambat skali tp die yg akan menjadi isteri orang pada 19dec09 ini..xpe2, ktorg bg kat ko dulu lah!hehe..semoga bahagia dunia akhirat bersama suami..sori xdpt dtg ye dear..ade urusan keluarga plak..MyEm0.Com


5. Selamat Menjadi tunangan orang kpd Siti Raudhah Hussin yg kabarnye sdg sibuk menjahit manik utk wat hantaran utk dipersembahan esok (19dec).xsabar nak tgg kad jemputan perkahwinan dr Raudhah dan Syazwan..

4. Selamat Pengantin Baru buat kawan2 satu skola, kak Raja Nurfarihan (SMKSB), Hafiz Roslan,Liyana Khairudin (KISAS), Aminah Syuhada&Sufiyan Anas dan Syara on 26th dec(IPIS)..selamatlah menempuh alam rumah tgg ye..

*musim2 cuti skola ni mmg rmi kawan yg kawen, rmi yg ajak tp xdpt nak listkan sume..sape2 yg terlibat ttp xdisebutkan disini..selamat pengantin baru k!MyEm0.Com


*yg kat atas skali tuh gamba auni kat dinding secret recipe, die duk menjilat dinding bergambar kek tuh..hehe..

Comments

diba said…
wah...sume selamat...alhmdulilah..bufdy diba pn dis month..hehe
kak ain bile ag nk selamat cm kwan2 kak ain...uhuk2..hehe

nice template..kemas~;D
ainko said…
diba: alhamdulillah sume lmt..owh..yeke..happy birthday to diba!kak ain?hehe..
dzulhakim said…
oo tak pernah pun bagitau asal dari vietnam..

hehe
S.N.Hazlina said…
ain..
yati kecik tu dh kawen ke?
ala..nape lina x uptodate pn psl kwn2 lama ni, huhuhu...
oh ye, syara kate liyana khairuddin pny majlis 2hb (if x silap), kat bangi..nak gi x? heheh..
ainko said…
dzulhakim : hehe..saigon je

lina: haah, yati yg rumet lina ms form4,kan?tp kenduri besa die bulan feb..kenduri liyana?nati ain gtaw lina balik k..sbb xsure lg..posting pon xtaw mane lg..

Popular Posts