Strawberry & Tedi For Inaz dan banyakk lagii..

Salam..maaf lame tidak update blog ni..agak bz sket..minggu lepas mengiring murid sekolah pergi rombongan ke kuala gandah(jumpa cik2 gajah yg comelll), deerlanddi lanchangdan kolam air panas di bentong..lepas tu sibuk pula bawa 4 org brilliant aulad utk jd ahli sukan jemputan bg tadika kemas..dah tu, sibuk pula persiapan utk puasa..hehe..Dalam sibuk2, berjaya siapkan order2 orang..alhamdulillah...

1. Strawberry & Tedi for inaz..sebelum ni order cik inaz dirahsiakan sbb die nak wat suprise kat 'org teristimewa' die..tp bile dah dpt n die dh bg kat org tuh, sy blehla post di sini..klu ade yg berminat bolehla tempah yee..strawberry dgn nama inaz

tedi ade dua jenis..2kecik utk hp, 2 besa utk gantung dlm kete..


2. Order dr darimo&anep..

anep&buah hati..2froggy kecik utk hp, 2keychain froggy besa


3. Order from Mustakim dan kak Marziana..dua2 dah siap..tp belum hantar lg..gambar nati sy uploadkan..


Comments

mus@akim said…
hehe.. trima anne.. bz la skrg ea.. good start.. pasni buka la website sndri.. trus org bleh wat order n byr trus.. hehe
oiiii, ko wat biz jahit rantai kunci ke? comel siot!!!
ainko said…
@mus thanx..tula..kena wat perniagaan berdaftar klu btol2 serius

@yeop yu..belilaa...hehe

Popular Posts