The New Day Has Come


Salam..hello every1!!happy saturday!

Hehe..tajuk mcm gempak je,kan..tp xde pape pun..sy xtaw nak tulis tajuk ape..jd tulis la tajuk lagu Celine Dion ni..hehe..xpela sbnrnye ade kaitan juge..sbb utk thn 2011 ni sy belum tulis ape2 entry lg..so..the day has come tu about d new year with a lot more responsibilities, new hope, new style, new me..?yeke..xde yg brnye tntg sy..msh orang yang samaMyEm0.Com

Work..s usual, sy dpt 25 anak baru lagi tahun ni..mcm2 perangai, aktif but not s active s last year students..hehe..bg thn 2011 ni sy sedang mengemaskini n perbaiki kerja2 yg tidak berapa elok pd thn lepas..cth:cantik2 kan lagi kelas..hehe, mau jd cikgu yg rajin, improve my teaching styles n methods, making the class fun n more fun..tambah2 skang sudah dpt bos br..ehem..

Personal life..owh, jgn tny tentang jodoh..sy dh taw mesti anda sume nak tny bile sy nak kawin kan..kan..kan..(perasan sendri je org nak tny soalan tu...haha)..sy jwb siap2, belum bertemu jodoh..doakan yg terbaik utk sy agar bertemu jodoh yg terbaik..terbaik untuk sy..klu ade jodoh, sure sy tulis kat cni,k!lagipun slalu rs xsedia nk kawin, padahal kwn2 lain dh rmi anak pun..hehe

Tahun ni sy berjinak2 dlm dunia memakai shawl..hehe..jgn marah..penggalak utama dan consultant saya adalah adik sy najdah..hihi..awal2 pakai rs mcm segan2..setelah lm mencoba2, rs suka sgt!skang br ade sket shawl, br ade 4 helai..kdg2 suke google n tgk blog org len cara pakai shawl, try gak tiru tp xjadi..so, sy wat jela style sendri..lagipun kdg2 yg dlm blog @ youtube tu dorg pki agak singkat, sy suke pakai labuh sket..hehe..jd i create my own style..ni salah satu gamba dgn shawl gipsy they called it klu xsilap..smlm pakai ms g shopping wit my mom..


m not gud at capturing my own pic..rs mcm geli plak amek gambo sendri..hehe..MyEm0.Comthis s d same shawl i wore at husna's wedd..but different style..yg terjuntai kat bahu kanan(gamba atas) i leave it without any pin, die xjatuh pun..konon2 style la..hehe


if u wanna know more about shawl style, click this link : ayun ayunar..
* cik farhah, kamu dh cuba mcm ayun ajar?*hehe

Back to next story..Family..seperti gamba di atas,our beloved nephew afif n her sister auni will soon have new family member on march..yay, sm bulan ngan auntie die!!xsbr nak dpt anak sedara yg ketiga!yaa..lihat gamba mereka di atas yg sedang riang ria..lepas ni afif n auni kena jg adik plak..hehe..

hmm..byk dh mengarut kali ni dlm blog..semoga Allah mempermudahkan urusan sy setiap hari..begitu juga didoakan kepada semua pembaca blog ainko!Semoga anda semua sentiasa dilindungi dan diberkati Allah Taala..amin...

Comments

Capital said…
Kak aiinn..
Cik farhah belum coba lagi!tapi duk melopong tgk cr dia pakai..shantik!kak ain pakai la dulu.then tnjuk kat i ek ek!hehe
FarhahNur said…
Kak ain, paah yg capital tuh..tak log in tetiba jd pulak capital!heheh
ainko said…
hihi..cik capital rupenye..kekeke..shanteq kan paah, paah pkila dulu...pastu letak dlm blog paah..nati k.ain tgk..klu chumil, k.ain ikut..hehe

Popular Posts