Hatinie's Kitchen Frozen Marinated Lamb (Kambing Perap Sejukbeku)

Assalamualaikum wbt

Hello Bloggers.

Lama tak blogging, kali ni nak share something. Barang baik mesti share punya.

Introducing; The Awesome Hatinie's Kitchen Marinated Lamb.

Secara jujurnya, lamb @ kambing biri2 memanglah makanan yang asing dgn orang biasa-biasa macam saya. Jarang-jarang makan. Dulu makan dgn nasi arab pun rasa pening2, sbb tak biasa, bukan sebab ada penyakit tauu..(bajet sihat sangat).

Tapi dengan ada nya Hatinie's Kitchen punya kambing beku yang dah siap perap ni, perghh..xde bau kambing, xde rasa pening2 lalat, n super sedap. siap ada gravy. Pastu boleh tengok gambar kay

Ni dia kambing perap beku dalam bekas 1kg dia
selamat menjamu mata



ni yang saya masak, guna pemanggang ajaib. sekejap je dah masak. letak skali sosej dalam tu, agak2 sume dah masak, spread the gravy. awesome. isi dalam pinggan skali fries dan kobis bunga. ade broccoli lagi cantek.
So, siap lah Lamb Chop andaa..senang je nak feeling2 western food kat rumah,kan.

Hatinie's Kitchen Frozen Marinated Lamb mesti anda cuba. Yang tak makan kambing pun jadi makan tau. Ada ramai agen di seluruh negara. Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh lah contact salah sorg agen Hatinie's Kitchen, iaitu saya!hehe. PM di FB pun boleh!

Comments

Ann Ishak said…
insyaAllah, nampak menarik dan mudah menyediakannya :)
Anonymous said…
Thank you a lot for sharing this with all people you
really recognize what you are talking about!
Bookmarked. Please also discuss with my site =). We may hve a
hyperlink exchange arrangement between us

Look at my web page ... Payoneer service review ()
amalina said…
Ada agen kt penang x sis?
Dewi Aja said…
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Popular Posts