bdak2 dan merdeka..


bdak2 dan merdeka..

yey..merdeka..dorang paham ke merdeka tu?merdeka tu bendera,cikgu..he,mmg dorg xpaham..tapi dorg bersemangat btol..tu yg sume org kena contohi kanak-kanak ni..dorg mmg ikhlas..hm..merdeka lepas,31ogos2008..aku sambut pg2 lg kat dataran merdeka ngan dak2 prasekolah.ikut dorg sbb dorg kena berarak kat dpn dtrn tuh..comel sggh dorg ngan design baju ala2 superman..dengan design depan yg mcm superhero dan belakangnye ade bendera yg ala2 mantel superman..

sambil2 tgg dorg berarak,sempat gakle berposing sana sini dengan berlatar belakangkan dak koir IPG.1st time la sbnrnye menyambut kat dtrn merdeka wpn dah lame duk area KL,Selangor ni..dapat rasa n tgk kemeriahannya..cume mgkn kurang meriah berbanding tahun lepas..ni mst sbb pengaruh2 mende yang xsepatutnya..ai..pape pon selamat hari merdeka walaupun dah terlewat..belatedla kirenye..hehe..

Comments

takde gambar ke? nak tgk..
cik LiNa~ said…
wahh, ain..
jd cekgu pra yg bjaya la ni ek..
sama profession la kite yer, bamin dgn bdk2..cume beza umur bdk je, hehehe...

praktikum ktner skrg?bangi ke? sy kat are pj ni haa...

time sy blk bangi, jmputla bkk pose kt umah, hehehe...

Popular Posts