Final Observation..Argghhh..

setelah lame berpratikum(6 mgg terasa mcm lame)..akhirnye sampaile ke final week..mgg yg sentiasa dinantikan..mmg kemuncak, minggu balik raya..hehe
Tapi sebelum enjoy nak balik,kenala mengadap btol2 lesson plan, ABM,BBM dan segala M sebab adenya final observation dari lecturer huwa..dahle penilaian bersama=lecturer+guru pembimbing..ish2..bak kate Pn Sariza"Tema minggu depan menarik, jadi aktiviti pon kena menarik". Aduhai..bingung memikirkan aktiviti main sambil belajarnye..dahle komponen Bahasa&Komunikasi(Bahasa Malaysia)..silap2 haribulan, aku tersalah ajar budak mengeja,abes kena fire.hu..bak kate cikgu pra Kak Huda "So,next week kena all out le ye.."..memang all out aje aku sampaikan sepanjang praktikum ni berat turun mendadak 3kg,susah aku ni nak turun berat badan,muka pon makin cengkung..jerawat pon banyak tumbuh..huwaaa...
Abes je final observation, isnin ni..nak berenjoy puas2..tp xleh btol2 enjoy sbb ade mende len lg yg xsiap, kajiannye..esemen muzik..hu..
Yang penting,walaupon dalam masa yg singkat,mmg banyak yg aku belajar kali..belajar jd cikgu yg sentiasa bergerak cergas..sentiasa rajin, early planning(wpn mmg wat gak keje last minute,dah mmg habit!), dah tentunya belajar memahami bdak2 kecik riang ria..aku pon terikut2 perangai dorg..he..
Dalam enjoy sbb episode kesengsaraan praktikum dah nak abes+suasana hari raya+balik kampung..tapi sedih gak sebab nak tinggal warga SK Putrajaya Presint 11(1)...apelah yg akan berlaku di hari terakhir nati..menangis ke aku?he..tak kot..hehe

Comments

cik LiNa~ said…
hai ain..lina kt um..aritu kt IPIK..sama course dgn wan, aziati,tiqa hanif..igt x?

Popular Posts