Kelmarin..

Assalamualaikum...MyEm0.Com

Kelmarin kan..we ols g kuar jengjalan..konon2 nak window shopping baju raye..

Tp saya xwindow sgt, jupe je bj terus beli..yela tema family tahun ni warna ijau..

Xdela jalan jauh pon cr baju..survey2 kat metro kajang, pastu lepak metropoint kajang..

sempat bergambar dalam kereta dengan syakira

Pastu kembali ke bangi..sempat bersiar2 di tasik cempaka b4 berbuka di warung dusun gear box..makan pari bakar yg besss...MyEm0.Com
sedia..1,2,3..candid

lauk pauk berbuka we ols

lauk pauk setelah puas melantak!
Pas berbuka, pulang ke hostel, solat etc..then kuar balik berpiknik di dataran putrajaya...MyEm0.Com
Dah puas berpiknik n take some pictures, we ols pun pulang ke hostel dgn perasaan teramat2 penat..hehe..tp puas ati..sy dpt bj raya, dapat makan bes dan berpiknik waktu malam..hehe..


Comments

S.N.Hazlina said…
Ain..udah try berbuka di Village View? sedap gak..~
ainnaziha said…
lina, xpnah lg berbuka kat c2..tp pnah makan2 la dulu kat c2 skali..ade dua kan village ciew, kat jln mhala tol kajang 1, kat btol2 mhala ke bandar kajang,kan?pnah makan yg dkt ngan bandar kajang..nati lina balik semenanjung, p makan sama eh

Popular Posts