AmPun Ya GuarDiaNs

Assalamualaikum..

Di sini saya mahu memohon ampun kepada guardians sy yg berikut:
  1. Azmadiana Abdul Majid
  2. Mohammad Azimuddin Abdul Majid
  3. Fatin Nabihah Mohd Isa
  4. Normadihana Abdul Majid
Mereka merupakan kakak, abang dan juga kakak ipar saya MyEm0.Comyg tggl berdekatan dgn tmpt sy menuntut skrg..

Alkisah..baru2 ini sy ke johor, tinggal di kluang bersama my besfren Nazihah utk menghadiri my other besfren Nazliah a.k.a Nyamok..sbnrnye mjls bertunang ni klu xg pon xpe, tp sbb dh lame xjupe dorg esp makcik dentist tuh, sy pon menuju ke johor..

Nak dijadikan cerita, disebabkan kptsn pergi itu dibuat pd minit2 terakhir, terlupa utk bagitau kat guardians yg dinyatakan di atas ini..hehe..but i did ask 4 mom's permission k! btw, ampun ya guardians sekalian ya!

So, this is d report for my trip to johor..

staying at Zihah The Dentist house(a loads of late night gossip session going on here as well as talking bout our school days, she is such a great tuan rumah..thanx a loads dear),
going to Future Sc Teacher's house for the engagement party
(congratulation n thanx babe, we even get 'bekalan' called berkat or wat's d name in javanese i dont remember..btw,cepat2le kawen ye..jgn lame sgt bertunang..hehe)..
hang out together at Kluang MyEm0.Com(eating, shopping, watching papadom, singing?singing 'Gantung' Melly Goeslaw song's like nasyid..we used to be in muslimah nasyid group at school; Soutul Mujahidah..hehe) and finally back to bangi on Monday..

going to Naz's house at Bt Pht

m i d biggest here?!

*thanx to both of u..special dedication to nurul hayati abd hamid :rugi la ko xjoin ktorg..


Comments

shyna said…
dapat berkat n amek berkat sekali..hehe
garfu said…
ok, we ols sebulat suara bersetuju menghukum u untuk membelanjai we ols kat Manhattan Fish Market. and its final!!!
ainko said…
shyna: wah, insyaAllah..hehe

garfu: cehhh...ko la blanje..
mus@akim said…
This comment has been removed by the author.
hawa said…
Wuhuuuuu... ketua kelas cam dah gemok gemok gemok! Kekekeke.
ainko said…
hawa: aku mmg dah gemok..tp ketua kelas kite maseh kurus seperti dulu yer..ko jgn salah lak..ketua kelas kite zihah k..hehe
ainko said…
This comment has been removed by the author.
S.N.Hazlina said…
Wahhhh!!! ex-dorm mates ku sume ni!!
rindunye kat korang yg sume sama saiz nih, huhuhuhu!!!
ainko said…
ye yang..sume x-dorm mates kamu..dah xbrape nak sm saiz la..ain yg paling beso skang ni..huhu
araff said…
ain...ko tak ckp aku pon....sedeynyerr...rindu la kat korg semueee....
ainko said…
araff a.k.a ada spears : abes..kontek nombor pon ko xbg kat aku..cane nk kontek ko..pdhl ko kat putrajaya je kan?
araff said…
bangi dengan putrajaya tu jajahan takhluk aku..hahaha...boley jer kak...amek ni..0166353890..dah tau jangan lupe contact aku...(mcm ayat gangter)..si ziha kerje kat mane..aku nak contact die...gigi aku sakit...
ainko said…
araff: haha..ko mmg sm je mcm dulu..rindule kat ko..nati aku msg ko ye
Anonymous said…
yuhuu my dear.... nama kakak ipar pun salah ker.. nih nak kena hukum lagik nih....
ainko said…
alamak!salah ke kak fatin..hehe..fatin nabihah mat isa ye..hehe..

Popular Posts