Virus Wondergirls

Assalamualaikum..

Virus wondergirls sedang melanda rakan sekelasku..nak tahu penyebar virusnya siapa?saya.

Saya dapat virus ini daripada ajiq, adik lelaki sy

Siapa yang nak tahu apakah dia wondergirls, google lah ye..sy nak letak video die kat cni, internet xcukup cekap utk upload video kat cni..

Ni ade link yg kamu bleh view

http://www.youtube.com/user/wondergirls?blend=1&ob=4

http://www.youtube.com/watch?v=qFjP-OJ7Bh4&feature=fvsr

http://www.youtube.com/watch?v=ZQ7GAwxhTlI


*jgn kamu terkejut dan dijangkiti virus sudah!
tp ade seorang rakan kata sy agak ketinggalan..hm..

Comments

FarhahNur said…
Alamek!
mcm dah tekena virus ja..
syiok!
nobody but u baby!
hehehe
jom nari centu kak ain!
jom!jom!
ainko said…
yes!sebar kat paah gak..jom3..ktorg dh amek watak dh group tu dah utk stp org..terpaksalah paah kongsi watak ngan kak ain..hehe
dzulhakim said…
tak tgk lagi budi punye versi BM..

"Ku tak mahu tak mahu selain kamu.."
FarhahNur said…
Oho.
Yeke?
Alaaaa...
Phewwit..version budi cam menarik la!
hihi
ainko said…
dzulhakim&farhah: haah la,mcm hebat je b.m version tuh.kena mtk budi ajr neh

Popular Posts