Meet Miss Tira

Salam..


Hai..hai..


Memperkenalkan kepada anda sume..Miss Tira!!atau nama penuhnya Tiramisu..here she is..

Yupp..sebaik sj abes paper exam terakhir, sy terus memulakan projek Tiramisu..MyEm0.Comdgn bimbingan chef terulung yg suka membuat macam2 resepi..chef wan mas aini..akhirnya sy berjaya menghasilkan cik tira ini..hehe
Rupe2nye xdela susah mana wat die..xperlukan oven atau microvawe pon..mixer diperlukan tp jika tangan anda sehebat tangan sy n mas, boleh kacau sj cream cheese..yeah..mahu taw camne wat Miss Tira yg cantek bergaya ni?heh, typele kat google,resepi tiramisu..mesti ade byk..atau pon, try blog cik mas ni..http://murasakinaichigo.blogspot.com/2009/05/tiramisu-gembira-hatiku.html
Miss Tira yg ktorg wat mmg sedap..heh,perasan..hmm..yg gamba kat atas ni bukanla gamba Miss Tira yg km wat..ini gambar yg sy amek kat google image..sbb sy lupe nak amek drpd mas gamba tira kami dr camera die..hu..teringat camera sy..pada adik..rindunye kat si sony pink tuh..
That's all about Miss Tira..hanya orang yg merasa masterpiece sy itu sj yg dapat menceritakan kisah Miss Tira dgn lebih lanjut..MyEm0.Comsekian..

Comments

FarhahNur said…
nak rase!nak rase!
shyna said…
cukup dan sedap...!
garfu said…
I dah makan... tapi i makan sket je sbb i diet... still ada lagi dlm fridge kat umah bangzi ittew...
ain said…
dzulhakim: hehe..len kali i wat lagi..klu nak la

farhahnur: hehe..meh dtg cni..u dtg, i watla..

shyna: sampai terlebih cukup n muak sudahh..

garfu: ceh, itu pon sket je i bg tuh

Popular Posts