Takde Tajuk Gakk

Salam..

Baru2 ni bc entri kak na..tajuknye adalah "Takde Tajuk"..so, i tirulah ye..i xde idea nak bg tajuk ape..

Skang tgh musim peperiksaan kat institut2 pendidikan guru malaysia serata Malaysia ni.. seperti biasa, hostel sunyi sepi dgn org stadi..lampu2 bilik pon masih menyala smpai ke pagi..MyEm0.CoM

Saya..?masih ade kesempatan mengarang blog ni..sbb susah ati mengadap buku a.k.a modul OUM yg dot dot dot..

Saya tidak suka menghafal sebijik2 perkataan dlm buku tuh..sy suka ambil isi penting sj..utk itu sy perlu bc dgn teliti utk betul2 faham..kadang2 satu page pon amek ms yg lama..aihh..bila dah baca betul2 teliti tuh, cepatle letih..so, cepatle ilang tumpuan..MyEm0.CoM

Yg ajaibnye, sy msh sempat melayan movie dan kdg2 crite bersiri jepun..ape ntah tajuknya sy lupa..bukan ape, bile tertekan tuh, xlalu nak membaca modul lg..yg lg best, time sy stadi,xpnah ade org nampak kecuali rumet sy. Tp time sy tgk movie n drama mesti ade je yg nmpk..so, seolah2nya bg dorg sy ni mmg xstadi..huhu..xpela..buat sesuatu kebaikan bukan utk dilihat org,kan?heheMyEm0.Com

Okla..sy nak sambung stadi..walaupun kdg2 rs nak muntah..sabar2..
Hm..hari Khamis ni dah wat appointment blaja wat tiramisu ngan mas lepas aje abes exam..xsabarnye..

Kepada rakan-rakan seperjuangan, Ganbatte!MyEm0.ComAll The Best!!InsyaAllah..

MyEm0.ComDedikasi Ganbatte khas buat :
  1. Rumet yg sentiasa gigih belajar tanpa henti
  2. kawan2 sekelas yg sblh2 bilik; Odet, Shark, Alice n Suwarna
  3. kawan2 di blok kediaman lelaki; akem, mus, eky, adie, abu, syed, budi
  4. Kawan2 sekelas yg di blok e tp xtaw ade ke x kat citu; Anem, Julia n Saada
  5. Kwn2 di IPGM lain, geng Paah di Melaka, geng Mira di Ipbmm, geng2 Ipba
  6. Jiran2 sebelah2 bilik dak kelas B.Arab yg sentiasa ade kelas b.arab..jgn susah ati,mmg b.arab susah, tp itukan keistimewaan kamu, blaja bahasa AlQuran..
  7. Bakal guru tiramisu saya Wan Mas Aini
  8. siapa sj yg mengenali diri ini (ayat pemanggil di radio)..hehe

Comments

F. Hanim M. said…
aku tiada di bilik...

di rumah ada la..

sekian...
hehe...
exam!!!
sHaRk jer.... said…
hahahah....
aku tau ain...
aku tau...
heheheheh...
dark_eky said…
truskan anne hingga kepuncak kejayaan..
ain said…
anem : heh..tu aku dh agak

shark ; taw ape?

eky: ni eky ke mus?
shyna said…
shark taw kak ain study...
usna pun taw jg...hehehe
sori2..baru berkesempatan melayari tenet dgn jiwa yg tenang wlpn tak tenang sgt sebenarnya...
nati jgn lupa makan benda bulat2 yg dlm kotak tue ehh...specel dr usna n amoi(yg bilik 223 bukan 224) utk kak ain..=)
This comment has been removed by the author.
Salam Ain-Chan,

Kamu sudah diijazahkan ilmu buat tiramisu dari ku kepada mu.. ngeh3 * evil laughs*

pasni bolehlah practice buat kat umah..alhmadulillah it turn out marvelous[ ceh.self-proclaimed kah ini..huhu] instead of u-know-what-our-secret-is..hehe..honttoni arigatou eh sebab join buat tiramisu dgn i..hehe..*suka suka suka*

[ shark makan nampak cam sgt sedap tiramisu kita ituww.domou arigatou2~]
ain said…
husna: yup..thanx ye..

mas:arigato' sensei..hehe

Popular Posts