The Versatile Blogger



Salam n good day to all!

Dh bbrp hari sy xjenguk blog sendri, mungkin agak sibuk dgn pelbagai tugas sebagai guru di akhr2 thn ni, tambahan pula bakal menyertai pertandingan program amalan tbaik prasekolah, dan yg terbaru our PhatHijabs- kedai tudung kami d sisters n mom.

Tengok2, xsangka rupenya dapat award 'The Versatile Blogger' drpd DoubleNor's Creative.thanx a lot kak! terharu betul..1st time dpt award taw..(apelah sgt klu nk dibandingkan dgn org len yg dh beratus2 award dpt)

Syarat2nya adalah:
1. Thank and link back to the person who gave you the award.-Done
2. Share seven things about yourself on the post.

oh 7 ye?!ape ek?

  1. Mengarang bukanlah satu kepakaran sy, tp aktiviti blogging ni mmg satu yg fun bile blog sentiasa update..walaupun xramai y baca..uhuk.
  2. Suka mencuba sesuatu yg baru (yg sy suke jela..hehe) 
  3. Suke berkawan-kawan wlpn pd awalnya sy ssh sket nk mesra dgn org..lame2 okla..sy xdela petah bercakap atau tlampau pendiam..biasa2 aje
  4. Sy slalu baca blog org len n sgt kagum dgn kebolehan blogger tu,ayat yg digunakan sgt baik atau blogger tu pandai berniaga, mcm2 lg..
  5. Sy seperti kala jengking, jika tak diganggu, sy xmengganggu..tp klu diusik, sakit.
  6. Suke benor melancong, makan2, mhabiskan duit..ade sape2 nk bwk sy g melancong oversea?
  7. Bersemangat sgt bile sukekan sesuatu..tp lembik n malas je bile dh xsuke wat sumthng..hehe.

3.Pass the award to 15 bloggers that you think deserve it.



hmm..8 blogger jela dulu..lg 7 kemudian k!



Comments

assalamualaikum ainko,

thanks ye sudi singgah blog saya. thanks juga sbb bagi award ni. ish. malu saya tau. blog saya biasa-biasa je la.
ainko said…
syahira : wsalam..thanx sudi jenguk cni..
ezy eizyanie said…
eh. tq 4 da award okeh :)
:)
ainko said…
ezy : u r welcome!
najdah ahmad said…
thanks 4 da award yaw ! hikhikhik <3
iedchan said…
wahh award for me..tq2..hehehe

Popular Posts